Design your necklace with 2 charms

€95,00
Availability: In stock

Create your own gftd. necklace. Choose the letters, words or symbols that refer to your personal story or loved one(s) and choose the color: silver, yellow gold or rose gold

As soon as we have received your order, we will start making your personal, unique piece. If you have any special wishes, do not hesitate to pass them on when ordering.

As soon as your gftd. jewel is ready, we will send it giftwrapped to you or directly to that special someone. You can also add a personal message in the box provided above. We’ll make sure to add your message to your package on a nice card.

 

Good to know:

  • The letters, words and symbols are completely cut out of a silver or gilded round or oval plate.
  • During the production process, we work with a combination of new and recycled silver (925) and gold (18 karat). We only work with 100% conflict free silver and gold and our jewelry does not contain nickel. We also only work with precious metals instead of cheaper alternatives such as metal or brass.
  • The packaging is eco friendly.
  • You will receive a professional jewelry cleaning cloth with every order.
  • The jewels are made in our own workshop. As a result, we always do repairs and adjustments ourselves. That way we can also guarantee the quality of our jewels.
  • Making your gftd. jewel takes 2-3 weeks.
  • Not returnable. Because you gftd. jewel is a custom creation, it is not possible to return this product. Did something go wrong with your order? Was it damaged or is it not what you had in mind? Let us know as soon as possible after receiving it. We’ll be happy to help you by looking at how we can adjust your jewel so that it is exactly what you had in mind.

If you have any doubts or if you have any questions when placing your order, do not hesitate to contact us.

 

Have fun designing!

Love

gftd. team

 

 

Material: Available in silver and 18 karat yellow and rose gold-plated
Dimension: Round plate: 7.5 mm diameters. Oval plate: 8.5 mm diameter
Size: 1 size, adjustable in 4 lengths: 38, 40, 42 and 44 cm.
Refund: Your jewel will be a custom creation and therefore non-refundable
Warranty: 2 years warranty, 1 year on the gilding
Shipping: Free shipping on orders over 125 euro
Packaging: Free eco friendly gift wrapping
Conscious: 100 % conflict free and partly recyceld precious metals
Unique: The options on the website serve as an example. Other designs are possible.
| Emma De Dobbeleer

Zo blij met mijn ketting! De initialen van mijn 2 jongens staan erin vermeld, zo zijn ze steeds bij mij. Ik kreeg al veel complimenten!

| Elise K

2 jaar geleden kreeg ik er eentje cadeau van mijn vrouw voor de geboorte van ons dochtertje. Ik ben er nog steeds heel blij mee!
Onlangs kregen we er er een zoontje bij en ik contacteerde Bo om te horen of ze deze kon aanpassen en dit was geen probleem! Intussen draag ik ook liever goudkleurige juwelen ipv zilverkleurige en dat kan blijkbaar ook perfect aangepast worden!

| Julie Elskens

Super mooie ketting, mooie afwerking en op deze manier heb ik mijn jongens altijd bij mij!

| Valérie Belloli

Een tijd geleden liet ik een juweeltje maken met de initialen van mijn zoon en dochter. Van aan de bestelling tot bij de aflevering van het juweel enorm tevreden! Bo staat steeds paraat om je bij te staan in je keuze, communicatie verloopt super & het eindresultaat van haar werk is steeds prachtig! Kwalitatieve juwelen met je eigen persoonlijke boodschap erin verwerkt. Over alles is tot in detail nagedacht, tot de verpakking toe!! Enorme aanrader

| Nanou Bloemen

Enorm tevreden van deze ketting. Ik draag hem dag en nacht, gaat zelfs niet uit in de douche en de kleur (goud) is na 2j nog steeds heel mooi, super kwaliteit gewoon!
Ik kan dit prachtig, gepersonaliseerd juweeltje aan iedereen aanraden.
Het juweeltje wordt ook super leuk ingepakt met een handig poetsdoekje.

| Annelies Verschuere

Mijn kraamzorg was al verkocht door mijn juweeltje en kon niet weerstaan om dit ook te hebben.
Achteraf liet ze zien hoe mooi het was geworden.
Ieder stuk is zo speciaal en met veel gevoel.
Dit is gewoon een top iets!

| Stéphanie

Een dik jaar geleden liet ik deze ketting maken met de initialen van mijn man en mijn dochtertje.
Vanaf het moment dat ze geboren is, heb ik deze ketting nooit meer uitgedaan. Na deze ketting 14 maanden dag en nacht aan te hebben, ziet dzze er nog steeds super uit en draag ik hem met veel liefde!

| Femke Gherardts

Anderhalf jaar geleden heb ik de ketting aan mezelf geschonken en heb hem sindsdien niet meer uitgedaan. Het fijne, elegante ontwerp past overal bij, zowel bij casual als feestkledij. Aangezien het verguld is en ik meestal 18k goud draag heb ik vooraf toch even getwijfeld maar de mogelijkheid tot opnieuw vergulden trok mij over de streep want die prachtige ketting kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. Het was exact waar ik al zo lang naar op zoek was. Mijn bezorgdheid was helemaal onterecht want zelfs met meer dan 3x/week intensief sporten, zwemmen en douchen is de halsketting nog even mooi als toen ik het ontving. Ik ben dus helemaal ‘hooked’ en heb ondertussen ook oorbellen gekocht.

| Anne-Sophie

Niet alleen mooie juwelen maar ook een superdame achter de prachtige juwelen. Ik heb deze ketting cado (met veel hints) van mijn man gekregen. Super blij met de ketting alsook de verpakking was ook prachtig. Nogmaals bedankt om deze mooie creatie te maken!

| Joke Vdb

Lang op zoek geweest naar een subtiel maar verfijnt juweeltje waar de initialen van mijn kindjes in verwerkt worden. Via een vriendin kwam ik terecht bij Gftd jewelry en dit was meteen wat ik zocht. Vrouwelijk, speels, goeie kwaliteit en met een knipoog naar de kindjes altijd dicht bij me. Ik heb hierbij ook een armbandje laten maken met het hartje en langs beide zijden het edelsteentje van hun geboortemaand die op zich ook mooie karaktereigenschappen hadden die ik graag bij me draag. Op de Instagram pagina vind je over elk steentje voldoende info waardoor je makkelijker een keuze kunt maken. Er zijn zoveel mogelijkheden en allemaal even persoonlijk en op maar afgewerkt, helemaal fan van! Al veel complimentjes over gekregen en al veel vriendinnen die daarna iets besteld hebben, succes verzekerd

| S.r.

In 2021 aangekocht bij de geboorte van ons zoontje, zonder problemen achteraf een 2e bedeltje kunnen laten aan toevoegen. Ketting dag en nacht aan, blijft altijd even mooi !

| Celine Cornelis

Lang getwijfeld maar mezelf toch een ketting met de initialen van de kindjes. Nog steeds heel verliefd ❤️

| Snoeys Mich

Ik heb deze ketting cado aan mezelf gegeven. Met letters N Nick en S Sam erop, mijn kinderen met mijn geboortesteen. Het blijft mooi, ik draag t dagelijks.

| Snoeys Mich

Ik heb mezelf deze ketting cado gegeven met op elk bedel N van Nick en S van Sam, mijn kinderen. In rosé goud en mijn geboorte steen erbij. Zo blij mee. Ik draag t dagelijks en t blijft schoon (zon, douche, zweten, zonnenmelk,...) Het blijft nieuw.

| Charlotte Wauters

Super goede kwaliteit, heb deze nog niet uitgedaan sinds ik hem heb gekregen! Ik hou deze ook aan tijdens het sporten en douchen en hij blijft er top uitzien! is 10 sterren op 5 waard!

| Ilenia C

Super fijn kettinkje; voel je niet zitten. Ik draag hem 24/7. Doe hem zelfs niet uit om te douchen of zwemmen en ziet er nog steeds nieuw uit. Elegant en subtiel, toch zeer betekenisvol juweeltje. Love it!

| Evelyn

Ik kreeg deze ketting anderhalf jaar geleden cadeau, ik doe deze nooit uit (ook zwembad, zee, ...) en deze ziet er nog steeds perfect uit!

| Ks

Van mijn man heb ik deze mooie ketting gekregen met 2 bedels aan die de eerste letter van mijn 2 kinderen heeft. Past bij alles en zo heb ik mijn 2 kinderen altijd dicht bij mij.

| Delphine Pauwels

Met de R van Roos en de L van Lars, ons twee kindjes. Toen ik het cadeau kreeg, was de verpakking op zich al een cadeau.. daarnaast was de afwerking van de letters heel fijn en prachtig. Het werd de eerste bestelling van al een aantal

| Isa DB

2 jaar geleden kocht ik de ketting met 2 bedels... de initialen van mijn 2 jongens.
Ik wou de ketting graag iets langer dan de standaardmaat. Dat bleek geen enkel probleem... topservice dus. Na 2 jaar is m'n ketting nog even mooi. En nog steeds krijg ik er geregeld complimenten over.

| Eva Theelen

Van mijn kindjes kreeg ik dit mooie goudkleurige juweeltje met hun intitialen! De droogbloemetjes rond het prachtige geschenkdoosje verwerkten we samen in een kunstwerkje!Het juweeltje zelf koester ik, net zoals mijn kindjes en draag ik bijna elke dag,kort bij mij en laat me stralen van geluk!

| Celine Creëlle

Super blij met mijn ketting. Ik heb hem nu bijna een jaar en draag hem zo goed als dagelijks. Er is nog niets aan. De ketting is mooi gemaakt en een prachtige kwaliteit. Ik kan het alleen maar aanraden!!

| Michelle

Zo blij mee !! Heb deze december 2020 aangekocht en nog nooit uitgedaan. Blijft heel mooi!

| Hanne Demeulenaere

Mooiste geschenkje die ik ooit ontvangen heb! Gaat nooit meer uit!

| Cindy

Ik draag zelden een ketting... Maar nu heb ik een prachtig kettinkje met de 2 initialen van mijn kinderen en een diamantje laten maken. Het is heel subtiel en draag het met trots bijna alle dagen ♡

| Donny Vereecken

Deze ketting met 2 bedoeld was het perfecte geschenk voor m'n echtgenote. Ze draagt deze dagelijks en past voor iedere gelegenheid!

| Martien lantmeeters

Wauw zo verliefd op mijn ketting, ik wilde hem enkel aandoen met feestjes/speciale gelegenheden.. maar het is zo mooi dat ik het iedere dag draag. Het past ook overal bij

| Stephanie

Super blij met mijn ketting. Heel mooi gemaakt en Perfecte service. Nu recent 2 armbandjes gekocht met eigen gravure en wederom prachtig! Dankjewel Bo, je doet dit fantastisch.

| Melissa

Ik koos voor het rose kleurig kettinkje met z 2 initialen. Het juweel op zich is verfijnd gemaakt en blijft ook mooi!
De verpakking en service errond is subliem!
Ik kijk er erg naar uit om mijn volgend juweel te laten maken!

5 stars based on 29 reviews