Wild at heart

€80,00
Availability: In stock
| Annick

Deze prachtige ketting in het zilver draag ik dag en nacht. Aan de achterkant staan de namen van mijn kinderen. Zo draag ik ze altijd dicht bij mij. Ook hun 2 geboortestenen hangen aan deze ketting.

| Tine

Ik heb al reeds een jaar geleden mijn juweeltje besteld samen met een edelsteen. Ik heb deze dag en nacht aan, zijn nog altijd van uitstekende kwaliteit! Ik kreeg al veel complimentjes op mijn mooie kettingen. Een mooie armband staat nog op mijn verlanglijstje.
Tine

| Annelies

Jij hebt voor mij deze ketting mogen maken in het rosé goud. Hier staat de naam en geboortedatum van mijn zoontje in. Ik draag deze ketting elke dag. Ik vind het ook leuk dat je de lengte van de ketting kan kiezen want ik heb ze zelf niet graag te lang.
Ik heb deze aan mezelf cadeau gedaan voor mijn Moederdag vorig jaar omdat mijn man de hint niet snapte hoe mooi ik deze vond en hoe graag ik die wou hebben.
Dank je dat ik deze elke dag met plezier mag dragen

| Hermans Vivi

Ik heb deze halsketting met vingerafdruk laten maken bij het overlijden van mijn papa. Bo kwam nog af met een geweldig idee om een ovaal hangertje erbij te hangen waar ze zijn eigen geschreven handschrift 'Vake' op graveerde. Ikzelf heb er nog een edelsteentje van de maand januari aanlaten toevoegen want dit is zijn geboortemaand. En zo kreeg ik een heel persoonlijk uniek juweeltje. Eentje dat ik elke dag koester en mijn vinger op zijn vingerafdruk leg en met hem kan praten. Dit juweeltje is een tastbaar puzzelstukje want door het verlies van mijn papa ben ik een belangrijk puzzelstukje kwijt. En dit helpt mij elke dag om zijn aanwezigheid te voelen. Dank je wel Bo om dit voor mij te maken, het betekent zoveel voor mij

| Snoeys Mich

Ik heb deze ketting van mijn vriend gekregen. Achteraan staat gegraveerd "Mich❤ Jan" vorig jaar toen we 12 jaar samen waren. Dagelijks draag ik het en het blijft mooi. Zo blij met deze ketting.

| Kelly

Heb mezelf deze ketting cadeau gedaan voor mijn 40 ste verjaardag. Aan de achterzijde de namen van de 2 dochters erop laten graveren. Voor altijd dicht bij mij ❤️ Naderhand gepimpt met een edelsteentje wat het nog mooier maakt. Vanaf de eerste dag aangedaan om voor altijd te dragen

| Ine Van Geneugden

Ik kreeg deze ketting ongeveer twee jaar geleden. Ik draag het dagelijks, zonder uit te doen tijdens het douchen, en het ziet er nog steeds uit zoals nieuw. Enorm tevreden van deze prachtige, unieke ketting!

5 stars based on 7 reviews