Bracelet with 2 engraved charms - from 90 euro

€90,00
Availability: In stock
| Jolien Bamps

Ik heb er eentje met de 2 namen van mijn dochtertjes en hun geboortestenen et telkens naast. Ik ben er echt heeeeeel blij mee, ik heb het nu al een jaar en het is nog steeds heel mooi! Ik koos voor het lettertype "handwritten" en daar ben ik ook heel blij om, het is heel goed leesbaar!

| Evelien Vuylsteke

Prachtig armbandje met de namen en geboortedatum van onze 2 kids. Service na verkoop is ook top!

| Sofie Lenaerts

Ik trakteerde mezelf voor Moederdag en koos een armbandje met de eerste letter van de namen van mijn drie kinderen.
Ik heb mijn armbandje nu al 2 jaar en het is nog steeds heel mooi. Ik ben er nog elke dag trots op en zou iedereen deze goede kwaliteit aanraden!

| Annelies Verschuere

Terug een mooi dierbaar iets ontworpen. Heel veel dank.
Iedere dag kan ik nog zeggen wat een mooi iets ik rond mijn pols heb.
2 geboortesteentjes van mijn zoontjes en 1 bedeltje met een hondenpootje voor de hondjes. En dan nog het woord Ensemble❤ want samen zijn dat is dierbaar.

| Elke Heusdens

Heb dit armbandje laten maken als verjaardagscadeau voor mijn nichtje. Wat was ze hier enorm blij mee & ik jaloers dat ik zelf nog zo geen armbandje heb. Het armbandje was een beetje te groot en is zelfs zonder problemen kleiner gemaakt! Wat een mooie juweeltjes worden er gemaakt en wat een fantastische service!

| Els

Helemaal wat ik in gedachten had! Als bam koos ik bewust voor mijn 2 kindjes en ik koos ook bewust voor deze prachtige armband. Ik zou hem zo opnieuw bestellen. Ook de service na verloop is uitstekend! Bedankt!

5 stars based on 6 reviews