Necklace with 3 engraved charms - from 125 euro

€130,00
Availability: In stock
| Kim van eeckhoven

Ik heb een jaar en half geleden een ketting gekregen van mijn man met de 3 edelsteentjes van mijn kinderen en mijn man en een diamantje in het midden. Ik
Doe ze nooit af sinds de dag ik ze heb gekregen en is nog steeds als nieuw!

| Kim

Ik heb je merk leren kennen via mijn vriend. Ik heb ondertussen een ketting met 5 bedeltjes, een armband met 3 bedeltjes, een ring met naam, de oorbellen en 1 stud met geboortesteentjes. Allemaal cadeautjes van mijn vriend. Elk van hen is super, goede kwaliteit. En gewoon heel persoonlijk. Je kan alles kiezen en wauw

| Ilse Bloemen

Mijn favoriete Kerstcadeau tot nu toe. Sinds de geboorte van ons zoontje zocht ik iets wat ik elke dag met me mee kon dragen. Ik en mijn mooie ketting met de initialen van ons gezinnetje zijn onafscheidelijk!

| Elke

Supermooie, eenvoudige ketting waar ik na de geboorte van ons derde kindje een derde bedeltje met eerste letter van derde naam heb laten bijplaatsen door Bo! Ik draag het kettinkje dagelijks! Nog steeds na 3 jaar superfan!

| Gwinny

Heb de halsketting met 4 bedels laten maken voor mijn mama. Na het verlies van haar ouders (6 maand na mekaar) vond ik dit een mooi aandenken voor haar. De letters van hun naam, mijn naam en die van mijn zoontje. Ze heeft de ketting sindsdien niet meer uitgedaan en ze is nog steeds heel mooi!

5 stars based on 5 reviews