Over ons

over sieradenmerk Gftd. jewelry

 

Ik ben Bo, een prille dertiger en mama van drie. Samen met mijn drie koters, Sam, Simon, Cas, én mijn highschool sweetheart Ruben woon ik in Hasselt. Omdat ik met mijn juwelenlijn in de eerste plaats jullie gevoel wil omzetten naar een juweel, vind ik het belangrijk dat jullie me wat beter leren kennen.

 

Volg je hart…

De afgelopen jaren werkte ik in de farmaceutische sector. Die job bood me vooral veel zekerheid en hoewel dat erg belangrijk is in het leven, ben ik ervan overtuigd dat je toch je hart moet volgen. Ik vond geen vreugde meer in mijn job en ik miste vooral creativiteit en uitdaging. Daarom besliste ik om als visagiste in bijberoep aan de slag te gaan. Op die manier kon ik mijn creatieve ziel al wat meer ontplooien.

 

Toen ik voor de tweede keer mama werd, nam ik mijn ouderschapsverlof op. Tijdens die periode realiseerde ik me dat het belangrijk is om je passie te volgen, maar ook dat het van belang is om je job af te stemmen op je gezinsleven. Mijn job in de farmaceutische sector zei ik vaarwel, maar volledig als visagiste aan de slag gaan, zou niet haalbaar zijn in combinatie met de kinderen. Maar ik had intussen de smaak te pakken gekregen om te ondernemen en het idee om naast visagiste een eigen juwelenlijn te starten, werd steeds concreter. Hoe meer ik erover sprak met mijn man Ruben, hoe meer zin ik kreeg om ermee aan de slag te gaan.

 

Hoe sieradenmerk Gftd. Jewerly begon

Bij mijn huwelijk wilde ik mijn bruidsmeisjes graag een persoonlijk juweeltje cadeau geven. Ik wilde soberheid en gevoel combineren in één juweel, maar ik vond niets dat daarbij aansloot. Daarom ging ik zelf aan de slag met de hulp van mijn ouders, die zelf juwelier zijn. Elk bruidsmeisje kreeg een unieke armband. Zo kreeg ieder juweeltje een ander bedeltje én voegde ik telkens een tekstje toe met het verhaal dat het bedeltje vertolkte. Het deed me deugd om te zien hoe enthousiast mijn vriendinnen waren over hun persoonlijk juweeltje. Het idee om in de juwelensector te starten, begon vanaf toen te groeien.

 

Mijn zoektocht

Heel eerlijk? Het was een zoektocht en mijn lat lag hoog. Ik wilde een juweeltje van goede kwaliteit, maar  ook aan een betaalbare prijs. Daarnaast moest het juweeltje een unieke boodschap overbrengen en wilde ik de mogelijkheid bieden om de juwelen zelf samen te stellen. Onzekerheid en twijfel sloegen soms toe, maar dankzij de bemoedigende woorden van mijn man Ruben besefte ik telkens weer dat ik mijn droom echt wou najagen. Mijn zoektocht leverde me al ontzettend veel plezier en voldoening op. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ik en kan ik snel aan de slag met jullie unieke verhalen!