Over ons

over sieradenmerk Gftd. jewelry

 

Hi, ik ben Bo en welkom bij gftd. jewelry. Samen met mijn drie koters, Sam, Simon, Cas, én mijn highschool sweetheart Ruben woon ik in Hasselt. Omdat ik met mijn juwelenlijn in de eerste plaats jullie gevoel wil omzetten naar een juweel, vind ik het belangrijk dat jullie me wat beter leren kennen.

 

Volg je hart…

Drie jaar geleden besloot ik om het roer helemaal om te gooien. Ik zei mijn vaste job als bediende vaarwel en koos ervoor om mijn idee, mijn droom vorm te geven.

Het was geen evidente keuze. Alle zekerheid loslaten zorgde ervoor dat ik met een heel klein hartje mijn eigen juwelenmerk lanceerde. Maar tot op vandaag ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet. Ik werk veel harder dan vroeger maar het voelt anders. Ik haal enorm veel energie uit alle aspecten van het ondernemen en het maken/ontwerpen van de juwelen maar wat me het meest motiveert zijn jullie reacties en dankbaarheid. Een glimlach om jullie gezicht toveren, jullie emotioneren met een persoonlijk juweeltje, daat doe ik het voor. Iedere dag opnieuw.

 

Hoe sieradenmerk Gftd. Jewerly begon

Bij mijn huwelijk wilde ik mijn bruidsmeisjes graag een persoonlijk juweeltje cadeau geven. Ik wilde soberheid en gevoel combineren in één juweel, maar ik vond niets dat daarbij aansloot. Daarom ging ik zelf aan de slag met de hulp van mijn ouders, die zelf juwelier zijn. Elk bruidsmeisje kreeg een unieke armband. Zo kreeg ieder juweeltje een ander bedeltje én voegde ik telkens een tekstje toe met het verhaal dat het bedeltje vertolkte. Het deed me deugd om te zien hoe enthousiast mijn vriendinnen waren over hun persoonlijk juweeltje. Het idee om in de juwelensector te starten, begon vanaf toen te groeien.

 

Mijn zoektocht

Heel eerlijk? Het was een zoektocht en mijn lat lag hoog. Ik wilde een juweeltje van goede kwaliteit, maar  ook aan een betaalbare prijs. Daarnaast moest het juweeltje een unieke boodschap overbrengen en wilde ik de mogelijkheid bieden om de juwelen zelf samen te stellen. Onzekerheid en twijfel sloegen soms toe, maar dankzij de bemoedigende woorden van mijn man Ruben besefte ik telkens weer dat ik mijn droom echt wou najagen. Mijn zoektocht leverde me al ontzettend veel plezier en voldoening op. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ik en kan ik snel aan de slag met jullie unieke verhalen!