Aanpassingen & herstellingen

Aanpassingen

Dingen veranderen in het leven en je kan je gftd. juweeltje ook laten aanpassen. Is er een nieuw lid in de familie, heb je een nieuw huisdier of heb je afscheid genomen van een geliefde? Je kan je juweeltje altijd laten aanpassen en letters, woorden en symbolen laten toevoegen, wijzigen of vervangen.

De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van wat je wenst. Stuur ons een e-mailtje met je wensen en we helpen je graag verder.

 

Herstellingen

  • Vergulding: Heb je een verguld juweel en merk je dat het laagje geelgoud of roségoud slijt? We kunnen je juweeltje opnieuw vergulden. De kost voor het vergulden is afhankelijk van het juweeltje. 
  • Stukken: Als je gftd. juweeltje kapot gaat bij normaal gebruik binnen twee jaar na aankoop, herstellen wij het voor je. Afhankelijk van wat er precies kapot is, kan dit gratis. In het andere geval bekijken we hoe we jouw juweeltje het best kunnen herstellen en tegen welke kostprijs. Als je akkoord gaat met de kosten, herstellen wij dit graag voor je. Het grote voordeel is dat we een eigen atelier hebben met gediplomeerde goudsmid.

Als je een verguld juweel hebt, zowel rosé- als geelgoud, dan gaat een reparatie gepaard met extra kosten voor het opnieuw vergulden. De prijs is afhankelijk van het juweel. (tussen 30 en 40 euro)