Saldo cadeaubon controleren

Verzending en retour

Verzendingen naar België: 6.99 euro / gratis > 125 euro

Eens we je bestelling hebben gemaakt en ingepakt verzenden we het met veel liefde jouw kant uit. Voor alle bestellingen onder 125 euro vragen we een verzendkost van 6.50 euro. Bedraagt het totaalbedrag van je bestelling meer dan 125 euro, dan vervalt deze kost.

Verzendingen naar Nederland: 9.50 euro / gratis vanaf 125 euro

Verzendingen binnen de EU:

Wij verzenden ook naar andere landen. De kost voor de verzending is afhankelijk van land tot land. De kosten worden berekend tijdens het afronden van je bestelling.

 

Andere bestemmingen:

Staat jouw bestemming niet tussen de mogelijke opties? Geen probleem. Stuur ons een mailtje ([email protected]) en wij zorgen ervoor dat jouw pakketje op zijn bestemming terecht komt.

 

Retour

Elke gftd. juweel is gebaseerd op je persoonlijke keuzes en verhaal. Het wordt met de hand samengesteld en is daardoor uniek. Door dit persoonlijke karakter kan het juweeltje niet geruild worden.

Als je niet tevreden bent met je juweel, als het beschadigd is of niet past, neem dan onmiddellijk na ontvangst van je juweel (binnen 7 dagen na ontvangst) contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we het sieraad kunnen aanpassen zodat jij helemaal tevreden bent.

 

 

Merken: